Министърът на външните работи Николай МилковНиколай Милков е роден на 10

...
Министърът на външните работи Николай МилковНиколай Милков е роден на 10
Коментари Харесай

Министър Милков: Не е изключено вето за преговорите на РСМ за влизане в ЕС

Министърът на външните работи Николай Милков  Николай Милков Николай Милков е роден на 10 декември 1957 година в София.   Завършил е Френската гимназия в София, е уведомил сътрудниците си на съвещанието в Брюксел за пребития секретар на българския клуб в Охрид Християн Пендиков и е изискал взаимност и отношение по въпроса от тях. 
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 789
" Имаме една ескалация на напрежението и ескалация на натиска, обвързван с правата на българската общественост там. Те започнаха с приемането на една законодателна принуда против българската общественост и правото ѝ на сдружаване, която сподели незабравим консенсус сред ръководещи и съпротива на антибългарска основа. След това последва опожаряването на българския клуб, за което беше дадена условна присъда. След това последваха 3 офанзиви срещу други клубове и пукотевица против единия от тях. Никога не бяха намерени виновниците ", напомни служебният министър, представен от БНР.

В отговор на въпрос дали България ще използва отново правото си на несъгласие за договарянията със Северна Македония, Милков отговори:

" Всичко зависи от това по какъв начин ще се развият нещата, поначало това нещо в никакъв случай не е изключено, въпреки че правото на несъгласие е като атомното оръжие -  неговата мощ е в това да не се употребява, а да стои като някакъв тип опция, която да накара другите да отстъпват, да договарят, да стигнат до някакъв общ консенсус ", заключи той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР